6 dolog a sikeres zsúrért

2020.01.11.

Csak 6 dologra van szükséged egy sikeres bulihoz. Tőled függ, hogy mennyi időt, erőfeszítést és pénzt szánsz egyes elemekre.

Vendégek

Nyilvánvaló? Talán. Beszélj a szülinapossal, mielőtt meghívnád az egész osztályt – lehet, hogy van egy kisebb baráti társasága, akikkel inkább szeretne ünnepelni.

Kaja

Ne gondold túl. Legyen valami harapni való, rágcsálni való és desszert (Torta). Ez a képlet a felnőtt eseményekre is alkalmazható.  Törekedj az egyszerűségre, ugyanakkor legyen több mindenből, mint amire gondolnál. Az éhes ember, nem boldog ember.

Torta

A legfontosabb. Te választod milyen típusú, mekkora és mennyibe kerül, de a legfontosabb, hogy az ünnepeltnek tetsszen.

Partikellékek

Biztosan nem akarod kockára tenni a saját étkészleteteket.  Szerezd be a szükséges partikellékeket (papír tányér, papír pohár), amikből minden vendégnek jusson! Valamint pár dologból szerezz be akár többet is. Kétségtelenül szükség lesz néhány extra szalvétára, ha kiömlene valami.

Dekoráció

Nem kell túlzásokba esni, de valóban szükség van rá az ünnepi hangulat megteremtésére. A különböző témákban beszerezhető KölyökParti dobozainkban ebből sincs hiány. Ha mégis tanácstalan vagy, akkor lufik, lufik, LUFIK!

Játékok

Ne pakold el egyből a játékokat! Keress olyanokat, amiket a résztvevők együtt játszhatnak.

 

A fenti lista nyilván csak a legfontosabbakat tartalmazza – ezen kívül gondolhatsz még sok másra ami nélkül szerinted nem buli egy buli.

crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram