Elfoglalt szülők útmutatója

2020.01.11.

Elfoglalt vagy, de mégis szeretnél gyermekeddel együtt ünnepelni? Itt van hozzá az öt legjobb tippünk!

Egy parti megszervezéséhez egy csomó stresszes dolgot kell megcsinálnunk, de ez nem jelenti azt, hogy a bulin is stresszelned kell. Itt van néhány szuper hasznos tipp a tervezéshez, amit direkt az elfoglalt szülőknek gyűjtöttünk össze:

1: Tervezz előre

Kezd el már legalább négy héttel a nagy nap előtt. Használj listát vagy alkalmazást, amivel mindent nyomon tudsz majd követni a takarítástól a partikellékek beszerzéséig. Ha már itt tartunk nézd is meg a különböző témájú KölyökParti dobozainkat.

2: Találj ki egy témát

A gyerekek nagyon szeretik a tematikus zsúrokat. Nekik egy elképzelést ad, hogy mi vár majd rájuk, neked pedig segítség a megfelelő dekorációk beszerzésére. Mit szeret igazán a gyereked? Az unikornisokat? Dinókat? Milyen témájú a kedvenc könyve, amit olvasol neki esténként?

3: Készítsd el a vendéglistát

Beszéljétek meg együtt, kiket hívtok meg. A meghívókat kb. 3 héttel korábban küldjétek el.

4: Az időpont is fontos

A legjobb akkor tartani amikor mindenki ébren van és készen áll a mókára. A kisebbeknek az ebédidő környéke a legjobb, ha nem szeretnénk, hogy valaki a torta felett aludjon el. A nagyobbaknak már az időzítés kevésbé fontos, viszont mindig legyen pár játék ötlet a tarsolyodban!

5: Ne vállald túl magad

Olyan sok mindennel leszel elfoglalva, nem lesz időd és energiád minden kis aprósággal foglalkozni. Ezért mi összeválogattunk neked egy olyan dobozt, ami különböző témákban tartalmaz partikellékeket és dekorációkat.

6: Vendéglátás és a torta

Ne gondold túl. Legyen valami harapni való, rágcsálni való és a torta. Törekedj az egyszerűségre, ugyanakkor legyen több mindenből, mint amire gondolnál. Az éhes kölyök nem boldog kölyök.

Ha sikerült mindegyik pontot kipipálnod hátra is dőlhetsz és élvezheted a gyerkőc különleges napját.

crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram