KölyökParti – Ideje ünnepelni!

2019.11.30.

Összeállítottunk neked pár tematikus parti készletet, melyekkel a gyermeked zsúrjára kényelmesebben és gyorsabban tudsz felkészülni. Az elemeket nem csak összeválogattuk, hanem kiegészítettük saját tervezésű termékekkel is. Azt szeretnénk, hogy gyakrabban ünnepeljétek meg az élet fontos pillanatait.

„De a parti szervezés/tervezés olyan időigényes.”

Nehéz lehet, de van rá egy megoldásunk. Válassz egyet a tematikus készleteinkből és rendeld házhoz. A dobozban minden lényeges kelléket megtalálsz a hangulat megteremtéséhez. Tényleg annyira egyszerű, mint amilyennek hangzik. A mi feladatunk már nem annyira. Tervezünk, válogatunk, beszerzünk, és csomagolunk. Minden témánál különösen figyelünk a stílusra, az egységre és az összekészítésre. Neked csak ki kell csomagolnod és indulhat is a Parti!

„De még nem vásároltam nálatok, mért bízzak a készletben?”

Mert büszkék vagyunk a készleteinkre és azért vágtunk bele, hogy Nektek és gyerekeiteknek örömet okozzunk. Ezt a webshopot csak ezért indítottunk. Gondosan összeválogatott készleteket árulunk. Tényleg végig akarod járni a boltokat, hogy célzottan megtaláld a szükséges dolgokat miközben átböngészel ezer meg ezer cikket? Már leterhelt a gondolat is? Minket is. Arról nem is beszélve, hogy amit nem találtunk meg azt mi magunk megterveztük, hogy tényleg ne szenvedj hiányt.

Ha honlapunkon nem találsz valamire választ, kérdezz tőlünk bátran e-mailben vagy Facebook oldalunkon.

crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram