Méhsejt gömb és Pompom – a népszerű papír dekorációk

2020.01.12.

A selyempapírból készült gömbök élénk színeikkel szépséget és vidámságot csempésznek minden helyiségbe. Legyen szó születésnapról vagy egyéb jeles alkalomról, segítségükkel pillanatok alatt feldobható a legunalmasabb tér is.

Hogyan használjuk?

Lógassuk a mennyezetről egymagában vagy csoportosan, vagy fűzzük össze őket íves girland formájában.A méhsejt gömböket helyezhetjük az ünnepi asztalra asztaldísznek gömb vagy félgömb formában, de rakhatjuk őket a padlóra is jól átgondolt laza hanyagsággal. Praktikum szempontjából is élen járnak, hiszen, ha vége a bulinak, akkor sem kell megválni tőlük, egyszerűen összehajtjuk és laposan könnyen tárolhatjuk a következő alkalomig.

Színtől függően otthonod állandó vagy időszakos kiegészítője is lehet, gyerekszobába pedig szinte kötelező választás. Ne dobd ki azonnal a méhsejtgömböket, pomponokat, füzéreket, mert a szülinapi zsúr után feldobhatod velük a gyerekszobát is.

crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram