Négy különleges téma gyerekzsúrokra

2020.02.23.

Ha egy kis inspirációra van szükséged a gyerek következő szülinapi partijához, akkor jó helyen jársz. Összeszedtünk négy téma ötletet, van köztük néhány klasszikus és némelyik kalandos, de mindegyiket imádják a gyerekek.

Szivárvány, konfetti díszítés

Egy választott szín által inspirált téma az egyik legegyszerűbb és legütősebb módja a téma összeállításának. Válassz egy olyan színpalettát, ami összességében azt az érzetet kelti benned, amit szeretsz. Lehet akár a szivárvány élénk színei (piros, sárga, rózsaszín, kék) vagy hasonlóan megvalósítva csak tompább pasztellszíneket választva. Mindkettőhöz lehet találni passzoló süteményeket, ruhákat, ételeket, üdítőket.

Szuperhősök

Elcsépelt? Meglehet. De annyi féle képen lehet variálni és egyedivé tenni! Például válassz csak női szuperhősöket! De az is elég, ha csak a képregények élénk színeit és stílusát vegyíted jópofa feliratokkal, címkékkel.

Űr, galaxis, asztronauták

Nem kell elmenni egészen „egy messzi-messzi” galaxisig, hogy összeállítsunk egy űr témájú partit. Vess csak egy pillantást a mi Űrpartinkra ?

Ha mégis magad állítanád össze, akkor ajánljuk a csillagokat és a sötét kékes, lilás árnyalatokat egy csipet napsárgával vegyítve.

Utazás, világ, városok

A kicsik még biztosan nem járták körbe a világot, de biztosan vannak olyan helyek a világban, amik megragadják a fantáziájukat. Egyiptomi piramisok, japán szamurájok, afrikai szavannák. Szinte kimeríthetetlen a tárház.

crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram