Fizetési és szállítási feltételek

Rendelések feldolgozása és szállítási idők

Munkanapokon 17:00 óráig beérkezett megrendeléseket feldolgozzuk és következő munkanapon átadjuk a kiválasztott futárszolgálatnak. A választott futártól függően a kézbesítés általában 2-3 munkanapon belül teljesül.

Házhozszállítás

A webshopban a pénztár oldalon válaszd a Házhozszállítás módot. A futár az általad megadott címre fogja szállítani a csomagot.

Házhozszállítás Árak
Szállítási költség 0-4999 Ft-ig 890 Ft
Szállítási költség 5000 Ft felett Ingyenes
Utánvét díja 490 Ft

Fizetési módok

Bankkártyás fizetés

Bankkártyás fizetés biztonságos felületét a © Paylike biztosítja. A Pénztár oldalon a "Tovább a fizetéshez" gomb megnyomása utáni oldalon a "Fizetés" gombra kattintva a Paylike által biztosított bankkártyás fizetési űrlap tölt be. Webáruházunkba bankkártya adatok NEM érkeznek és NEM tárolunk ilyen adatokat. A teljes fizetési tranzakció a Paylike rendszerén keresztül történik.

Banki átutalás (előre)

Banki átutalás esetén a megrendelés feldolgozását, futárszolgálatnak való átadását csak az összeg beérkezését követően történik meg. Szerencsére ma már kellően gyorsak az átutalási idők.

Átutalás esetén kérjük, hogy az emailben kapott megrendelés számot tüntesd fel a megjegyzés rovatban.

Átutalási információkat a megrendelést követően emailben küldjük.

Utánvét

Utánvétes fizetési mód díja 490 Ft, amit a megrendelés végösszege tartalmaz. (A fizetési opció kiválasztásakor hozzáadódik a végösszeghez.)

Választott szállítási módtól függően készpénzes vagy kártyás fizetési lehetőséggel. Külső partnerek miatt mi nem tudjuk előre garantálni a bankkártyás fizetési lehetőséget.

crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram